Purizon Single Meat granule 12 kg + 1,8 kg zdarma - Single Meat Adult jehněčí a hrách s květy chmele 12kg + Single Meat Adult kachna s jablky - bez obilovin (6 x 300 g)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Purizon Single Meat granule 12 kg + 1,8 kg zdarma - Single Meat Adult jehněčí a hrách s květy chmele 12kg + Single Meat Adult kachna s jablky - bez obilovin (6 x 300 g) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Krmivo pro psy Purizon Single Meat: 50% masa, ryb a živočišných složek, 50% ovoce a zeleniny, 0% obilovin. Pouze jeden zdroj živočišných bílkovin: vhodné zejména pro psy s intolerancí. Velmi vysoký obsah bílkovin: 33 % vysoce kvalitních bílkovin poskytuje energii pro aktivní život psa Nízký obsah sacharidů: obzvláště dobře snášeno Vyrobeno v Německu Mimořádně chutné: Koňské maso v kombinaci s batáty, brusinkami a květy měsíčku lékařského Purizon- Příroda je naší inspirací! Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 12 kg granulí Purizon Single Meat dle Vaší volby získáte k tomu dalších 1,8 kg granulí zdarma! Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produtk č. 1984290. Dobrá zpráva: Osvědčené receptury krmiva Purizon jsou nyní uvedeny v novém designu! Během přechodné fáze může vaše objednávka obsahovat produkty ve starém i novém designu.
Výběr produktů Purizon

Zobrazit další produkty Purizon
Naše tipy