Josera Meatlovers Menu 6 x 400 g + Josera Sensi Plus 900 g zdarma - hovězí s bramborami (6 x 400 g) + Sensi Plus (900 g)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Josera Meatlovers Menu 6 x 400 g + Josera Sensi Plus 900 g zdarma - hovězí s bramborami (6 x 400 g) + Sensi Plus (900 g) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Josera Meatlovers Menu je přesně to, co milovníci masa na čtyřech tlapkách rádi vidí ve své misce: extra maso v super šťavnaté směsi. Mokré krmivo pro dospělé psy se vyznačuje lahodnou recepturou s vysokým obsahem masa. Kromě hovězího, kuřecího a vepřového obsahuje také rostlinné složky, které dotváří podařené menu. Lahodná chuť krmiva pro psy pochází výhradně z vysoce kvalitních surovin. Bez přidaného cukru. Josera Meatlovers Menu rovněž neobsahuje lepek. Příprava probíhá v Německu 100% klimaticky neutrálně. Josera Meatlovers Menu 6 x 400 g: Lahodné mokré krmivo pro dospělé psy Plnohodnotné složení: bohaté na živiny, vhodné pro každodenní výživu Připraveno z velkého množství masa (68 %): obsahuje kuřecí, hovězí a vepřové Cenné ingredience: vysoce kvalitní složky v chutné receptuře 100% klimaticky neutrální výroba Bez lepku: vhodné pro psy s odpovídajícími alergiemi a intolerancemi Bez přidaného cukru Bez umělých barviv, aromat a konzervantů Made in Germany: vysoká kvalita z Německa Josera SensiPlus: Prémiové suché krmivo pro dospělé psy s citlivým zažíváním Vysoká stravitelnost: šetrně zpracované suroviny nejvyšší kvality zajišťují stravitelnost a ulehčují trávicímu systému S kachním a drůbežím: lehké a chutné zdroje bílkovin, oblíbené i u vybíravých psů S velkým množstvím biotinu: podporuje kůži a srst Mírný obsah energie: přizpůsobeno potřebám běžně aktivních psů 100% bez barviv, aromat a konzervačních látek, bez genetického inženýrství Bez alergenních složek: bez pšenice, sóji, cukru a mléčných výrobků Vyrobeno v Německu: kontrolovaná kvalita ve vlastní laboratoři Josera Vysoká přijatelnost: chutné granule, snadno se žvýkají Ochrana chuti: uzavíratelný 15kg pytel uchovává chuť a cenné živiny Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 6 konzerv Josera Meatlovers získáte k tomu granule Josera Sensi Plus zdarma. Nezapomeňte, prosím, že se tato nabídka vztahuje pouze na tento produkt: 1932015.
Výběr produktů Josera

Zobrazit další produkty Josera
Naše tipy