Applaws granule 7,5 kg / 15 kg + Applaws Taste Toppers v omáčce 6x85 g zdarma - Puppy Small & Medium Breed Chicken 7,5 kg + Taste Topperes (omáčka)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Applaws granule 7,5 kg / 15 kg + Applaws Taste Toppers v omáčce 6x85 g zdarma - Puppy Small & Medium Breed Chicken 7,5 kg + Taste Topperes (omáčka) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Granule pro psy Applaws obsahují 75 % masa, a to jen z volně chovaných kuřat a jehněčího. Proto je krmivo Applaws vhodné pro všechny náročnější psy. Hypoalergenní granu Granule Applaws jsou hypoalergenní a neobsahují žádné obiloviny, které mohou u psa vyvolat alergickou reakci a být příčinou zdravotních potíží. Applaws Taste Toppers 6 x 85 g: Chutné doplňkové krmivo pro psy Vhodné pro štěňata od 3 měsíců Poleva: vyvinuto pro dochucení a ozdobení granulí Lahodná chuť: jemné proužky ryby nebo masa v chutné omáčce nebo vývaru Vyladěný mix: vylepšené zeleninou Přírodní složky: bez umělých přísad Bez obilovin: vhodné pro psy s odpovídajícími alergiemi a intolerancemi Vysoký obsah vlhkosti Zkušební balení: 3 různé varianty v mixu, ideální pro vyzkoušení a seznámení se s krmivem Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 7,5 kg granulí Applaws získáte k tomu 6 x 85 g Applaws Taste Toppers v omáčce zdarma. Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produkt č. 1766830.
Výběr produktů Applaws

Zobrazit další produkty Applaws
Naše tipy