Advance Veterinary Diets granule + Advance Arena Multiperformance kočkolit - Weight Balance (8 kg) + Multiperformance 13,42 l (6,36 kg)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Advance Veterinary Diets granule + Advance Arena Multiperformance kočkolit - Weight Balance (8 kg) + Multiperformance 13,42 l (6,36 kg) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
ADVANCE je řada vysoce kvalitních granulí pro kočky, která zohledňuje nejnovější poznatky v oblasti výživy. To Vašemu mazlíkovi zajistí vynikající zdravotní stav po celý jeho život. Krmivo ADVANCE je speciálně vyvinuto tak, aby Vaše kočka dosáhla ideální fyzické kondice. ADVANCE přispívá k řádnému fungování různých orgánů Vaší kočky: imunitního, trávicího, kardiovaskulárního nebo močového. Advance Arena Multiperformance na první pohled: Hrudkující stelivo z bentonitu pro podestýlky Pro hygienickou čistotu: s baktericidními vlastnostmi, testováno v laboratoři Proti nepříjemnému zápachu: s osvěžující borovicovou vůní Trvalá svěžest a čistota: vydrží až dva měsíce Obzvláště dobře hrudkuje: pro snadné čištění Nevytváří prach: šetrný k dýchacím cestám lidí a koček Nezanechává stopy : velikost granulí zabraňuje ulpívání na kočičích tlapkách Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi vybraných granulí Advance Veterinary Diets získáte k tomu 6,36 kg Advance Arena Multiperformance kočkolit zdarma. Neopomeňte, prosím, že se tato nabídka vztahuje pouze na tento produkt: 1926073.

Zobrazit další produkty Affinity Advance Veterinary Diets
Naše tipy